0
Kurv: 0,00 DKK
Indtast din søgning
 
Handelsbetingelser for Baby&I

Generelle oplysninger

Virksomhedens navn: Baby and I
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR nr.: 36602678
 
Kontaktinformation:
Baby&I
Møllehaven 12A
4040 Jyllinge
 
Telefonnummer: 71700776 åben mandag - fredag kl 9.00 - 13.00
E-mail til kundeservice: kundeservice@babyandi.dk
Betina Duve (indehaver af BABY&I): betina@babyandi.dk
Web: www.babyandi.dk



Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse.

Personoplysningerne registreres hos BABY&I og opbevares af DanDomain.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Registrerede personoplysninger opbevares og transmitteres krypteret hos DanDomain.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand og der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos BABY&I har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BABY&I via email: info@babyandi.dk

Levering

Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Leveringstid 1-3 hverdage såfremt varen er på lager. Er varen ikke på lager sendes din bestilling samlet når varen igen er på lager, hvis den kan skaffes hjem. OBS leveringstiden kan være længere under udsalg, kampagneperioder, ved ferie eller tilfælde af sygdom. Vi bestræber os på at levere så hurtigt som muligt, gerne inden for 1-3 hverdage. Gratis fragt på alle* danske ordrer over 399kr til pakkeboks. Levering til hjemmeadresse koster 49kr uanset købs beløb. Oplever du problemer kontakt os via kundeservice@babyandi.dk. * Enkelte varer kan været undtaget den frie fragt. Der skal tages forbehold for længere leveringstid ved ferie og ved kampange perioder.

Der tages forbehold for udsolgte varer og fejl i lagersystem. Ligger varen i længere tid i din kurv, tages den fra og andre har derved mulighed for at bestille den. Der tages ligeledes forbehold ved fejl i pris eller tekst.
 

Fortrydelse- og returret

EU-harmoniserede forbrugerregler gældende for handel på nettet har fastsat, at du har fuld returret i op til 14 dage efter, at du har modtaget dine varer. Hvis du fortryder dit køb, skal dette meddeles til os inden disse 14 dage.
Baby&I skal modtage din returforsendelse senest 30 dage efter dit køb. Dette er en udvidelse af dine lovbestemte rettigheder. Købet kan fortrydes ved at meddele dette til Baby&I og herefter returnere varen til Baby&I, Møllehaven 12A (indgang B), 4040 Jyllinge.
VIGTIGT FOR DIG AT LÆSE:
For at du som forbruger overholder reglerne skal du være opmærksom på følgende:
1) Du skal inden for 14 dage utvetydigt meddele Baby&I, at du fortryder købet. Dette gøres via fanen "retur".
2) Det er kundens ansvar at varen returneres intakt og at denne modtages intakt hos Baby&I. Du afholder ligeledes omkostningerne for forsendelsen. 
3) Returnerede varer, hvor emballage  er brudt, betragtes som været taget i brug. Efter ibrugtagning er det op til Baby&I at vurdere værdiforringelsen af varen. 
4) Vi henviser i øvrigt til: www.forbrug.dk, hvor du kan læse mere om dit fortrydelsesret.

Hos Baby&I er værdiforringelsen altid 100%, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenlyst forringer varens salgsværdi væsentligt.
Ved køb af varer på www.babyandi.dk udgør den originale emballage en væsentlig del af varens værdi. Derfor skal den ubrudte emballage altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesret med returnering af beløb er opfyldt. Er kasser eller indpakning brudt, betegnes varen som brugt. Tøj og sko må selvfølgelig gerne prøves, ved retur skal mærker være på og varen pakkes i den orginale emballage.

Modtager du en beskadiget forsendelse fra os, så tag venligst et billede af forsendelsen og send billedet til os, inden du returnerer varen.
Hvis du ønsker at returnere en vare, afholder du selv omkostninger for at sende varen retur. Med mindre der er tale om en reklamation.

Du vil få tilbageført pengene for den returnerede vare senest 5-10 bankdage efter (vær OBS på at NETS kan have længere behandlingstid), at varen er blevet leveret på Baby&I’s adresse: Baby&I, Møllehaven 12A (indgang B), 4040 Jyllinge. (Dette er hurtigere end dine rettigheder kræver). 
Venligst vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura. - Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav. Vi modtager kun returvarer via Post Danmark og GLS! Ikke med DAO, til pakkeboks, posthus eller postbutik.
Vi opfordrer til at du sender varen som "pakkepost", da du dermed får mulighed for at spore pakken, i tilfælde af at leverancen forsinkes eller forsvinder for Post Danmark. Ved at sende varen som "pakkepost" opnår du mulighed for erstatningskrav mod Post Danmark, hvis pakken skulle forsvinde.
Sender du derimod varen som "brev", er der ingen sporingsmulighed og ingen mulighed for erstatningskrav - hverken mod Post Danmark eller hos Baby&I. Denne leveringstype kan være 3-4 uger om at nå frem, og i nogle perioder længere.
Vi skal have modtaget din retur vare senest 14 dage efter at du har meddelt via retur at du ønsker at gøre brug af din returret. 
 
Ved ombytning af vare, lav da en ny bestilling og send derefter det du ønsker at ombytte retur, du står selv for alle leveringsomkostninger.
​Ved uafhentede pakker fratrækkes den faktiske fragtpris BABY&I har haft i forbindelse med afsendelse og et retur gebyr. Det er dit ansvar at kontakte os hvis du ikke når at afhente en pakke til tiden.

​Husk altid at vedlægge dit ordrenummer og RMA nummer ved retur. Vi returnerer altid til det brugte kort. Det er derfor vigtigt at der står ordrenummer, navn og adresse i din retur, ellers kan vi ikke se hvem pakken er fra.

Dine retur varer må ikke lugte af røg, mad, parfume eller andre udefrakommende lugte.

Annullering af orde.

Ønsker du at annullere din ordre skal dette gøres på telefon til 71700776  inden kl 12 på samme dag. Du kan ikke annullere din ordre hvis du har modtaget track and trace nummer. Annullering af ordre sker kun via telefon eller på mail (efter kl 13).

Uafhentet pakker.

Pakker der ikke hentes til tiden og derfor returneres til BABY&I, er på eget ansvar. Det er dit ansvar at kontakte os, hvis du ikke får den hentet i tide. Vil du have pakken sendt igen, koster dette dig 49kr. Er du ikke længere interessert i pakken, koster dette dig ligeledes 49kr. Pengene fratrækkes dit retur beløb. 
 

Bestilling

Du kan bestille varer fra Baby&I via vores webshop. Alle bekræftelser, kvitteringer, kontrakter mv. indgås udelukkende på dansk. Når du lægger din ordre afgiver du samtidig et bindende tilbud om indgåelse af en købsaftale.

Vores accept af tilbuddet sker ved at levere din vare. Den automatisk genererede e-mail, som bekræfter din bestilling, udgør ingen accept af tilbuddet, men dokumenterer udelukkende, at vi har modtaget din bestilling. Baby&I har derfor mulighed for at annullere din bestilling som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Skulle det ske, at vi under behandlingen af din bestilling konstaterer, at de produkter du har bestilt, ikke er til rådighed, sendes der besked om dette pr. e-mail. For varer, der ikke er til rådighed, indgås der ingen aftale.

Rabatkoder kan ikke kombineres med udsalg. Har du en rabatkode og bestiller både nedsatte varer og ikke nedsatte varer, fratrækkes rabatten kun på de ikke nedsatte varer.
Børn i byen medlemmer kan ikke kombinere deres rabatkode med udsalgsvarer.

Børnepenge

Du kan bestille nu og vente med at betale til børnepengene kommer. Gælder kun hvis du betaler med et dankort eller et visa/dankort. Der tages forbehold for fejl. Det koster dig kun 29kr at betale med børnepengekredit. Du kan kun betale med børnepenge når betalingsmuligheden er aktiv under betaling. Ved nogle kampagner kan der ikke betales med børnepenge, dette vil fremgå under kampagnens vilkår.

21 januar - 20 april, hæves d. 20 april.
21 april - 20 juli, hæves d. 20 juli.
21 juli - 20 oktober, hæves d. 20 oktober.
21 oktober - 20 januar, hæves d. 20 januar.

Kan vi ikke hæve pengene sender vi en påmindelse. Kan vi efter påmindelse stadig ikke hæve, opkræves et rykkergebyr på 100kr, rykkergebyr og kreditbeløb skal være betalt 10 dage efter. Derefter overgår sagen til inkasso. Ved overdragelse til inkasso, står du for alle omkostninger.

Løn

Du kan vente med at betale til du for løn. Gælder kun ved dankort eller visa/dankort. Gælder fra d. 1 i hver måned, pengene hæves d. sidste bankdag i den efterfølgende måned. Der koster 19kr for denne kredit. Der gælder de samme bestingelser som ved børnepenge.

Priser

Alle priser på vores website angives inklusive moms, afgifter, told mv. De angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.
Vi tager forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.
 

Reklamation

Som forbruger har du 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette gælder dog kun såfremt, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden form for skadeforvoldende adfærd. Ved vurdering af reklamationsårsagen tages der hensyn til produktets art, herunder om det har en begrænset levetid. Ønsker du at igangsætte en reklamation, bedes du sende en mail til kundeservice@babyandi.dk, hvori du beskriver årsagen til din reklamation og samtidig anfører dit, ordrenummer, navn, adresse og telefonnummer. Husk at vedhæfte billede. Herefter vil vi behandle din reklamation.

Ved reklamation bedes varen inden for rimelig tid sendes til:
Baby&I, Møllehaven 12 a, 4040 Jyllinge. KUN EFTER AFTALE.

Du er forpligtiget til at reklamere inden for ’rimelig tid’ efter du har opdaget manglen eller fejlen på varen. Husk altid at tjekke dine varer for fejl og mangler. 
Er reklamationen berettiget, sender vi dig en returlabel via mail. På denne måde behandles din reklamation hurtigere. Varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.
​Ved modtagelse af pakke, vuderes reklamationen, er der ikke tale om en reklamation, aftales andet. Penge gives kun retur hvis varen ikke kan laves eller ikke længere er på lager. Tydeligt slid betragtes ikke som en reklamation.

Tilbud og rabatkoder


Vi gør opmærksom på at udsalg ikke kan kombineres med rabatkoder, ved mindre andet er anført. Du kan heller ikke kombinere to rabatkoder. Rabatkoder skrives i rabatkode feltet når du betaler ved check ud. Er koden ikke indtastet korrekt eller skrevet det forkerte sted registreres den ikke. Nogle gange bliver rabatkoder fratrukket manuelt. Der tages forbehold for fejl og mangler under udsalg og udsolgte varer. Der kan opstå længere leveringstid ved udsalg og perioder med rabatkoder.

Klager

Ønsker du at klage over en afgørelse kan du anvende følgende link: http://ec.europa.eu/odr